Tilbud for et enklere, bedre liv.

Som beboer i Villa Montebello blir du omgitt av ulike tjenester, hver og én av dem tilrettelagt for å la deg leve livet med standarden du ønsker. Mange av dem dekkes av de faste månedlige utgiftene, som f.eks. vaktmestertjenester, velpleide uteområder, ansatt sykepleier/daglig leder, raskt internett, aviser og magasiner, samt snacks i resepsjonen.

Et liv i Villa Montebello skal være både praktisk, lettvint, smart – og trygt.

Et liv i Villa Montebello skal være både praktisk, lettvint, smart – og trygt.

Villa Montebello har et stort antall tilvalg og tilleggstjenester du kan velge fra basert på egne ønsker og behov. Tilbudet etableres fra beboernes ønsker og felles behov, og er alt fra felles måltider, hjelp til innkjøp, husarbeid, teknisk hjelp med data, fysioterapi, frisør, fotbehandling, massasjeterapi, etc. Du får et eget tilbud som vi finner ut av i fellesskap i et personlig møte, som også danner grunnlaget for de faste månedlige utgiftene dine. Med en slik modell betaler du bare for tjenestene du har glede av.

Med byen for dine føtter

Nysgjerrighet, opplevelsestrang og skaperglede går aldri av med pensjon. I Villa Montebello blir det arrangert utflukter til all verdens slags kulturelle aktiviteter. Nye utstillinger, restaurantbesøk, gallerier, premierer på teaterstykker og filmer, museer, turer i skog og mark – Oslo har er rikt utvalg av spennende opplevelser, og du kan plukke fra øverste hylle sammen med nye venner i Villa Montebello.

Les mer om leilighetene