Velkommen til Villa Montebello!

Noen ord fra Camilla Lorentzen, leder.

Camilla Lorentzen har 15 års erfaring som hjemmesykepleier og sykepleier på alders- og sykehjem, solid markedsføringsutdannelse, allsidig erfaring fra Norsk reklamebransje og er glad i håndarbeid. I tillegg trener hun crossfit, en treningsform hun mener er perfekt for alle aldre. Camilla har med andre ord gjort og utrettet mye, og er overbevist om at all erfaringen vil komme godt med som leder på Villa Montebello.

15 år i eldreomsorgen har lært meg mye om alle de ulike retningene livet kan ta når vi blir eldre. Alle har ulike behov, og disse kan forandre seg raskt. Dette er en av de virkelige store fordelene ved Villa Montebello. Her blir alt på plussiden, tilbudene kan endres i takt med behovene. Det blir flott å jobbe på et sted optimalisert for trivsel, trygghet og sosialt samvær. Dette er drømmejobben.

“Her blir alt på plussiden, tilbudene kan endres i takt med behovene.”

Villa Montebello er ulikt noe annet jeg har sett før, et sted utelukkende bygget for å skape trivsel. Å få være med på å forme et slikt sted blir fabelaktig, og jeg har store planer. Jeg ønsker å skape et sted hvor alle kan trives, både i sitt eget og hverandres selskap. Her er det mange steder velegnet for både små og store grupper, med sittegrupper i gangene og benker på utsiden for en hyggelig prat med naboen. Vi skal kose oss med sosiale samlinger på takterrassen og i spisestuen, en liten nightcap i sky-baren, et slag boule på banen vår og fellestrening i treningsrommet – etter kort tid skal alle som flytter hit oppleve at livet har fått et skikkelig oppsving.

Det finnes helt klare regler for hvilke tjenester eldre mennesker har krav på fra det offentlige. Utfordringen er at mange ikke er klar over dem, og at det kan være vanskelig for hjemmehjelpen å få utført disse i riktig rekkefølge. Her skal jeg være et positivt bindeledd mellom det offentlige og beboerne i Villa Montebello. Ikke som en vakthund eller pekefinger, men som en sykepleier som både kjenner hver enkeltes behov og hvilke offentlige tjenester som kan løse dem. Det skal bli eldreomsorg med overskudd, hvor de kommunale tjenestene kan «toppes» med andre tilbud levert av oss eller andre. Det blir fantastisk å få oppleve.

“Mitt klare mål er at du skal føle at du har “kommet hjem” når du flytter hit.”

Mitt klare mål er at du skal føle at du har “kommet hjem” når du flytter hit. Både når du er alene, i fellesskap med gode naboer eller har besøk av slekt og venner. Du er hjertelig velkommen til å komme innom for en personlig prat og omvisning, slik at jeg kan vise deg alt vi kan by på! Jeg kan love at du ikke vil bli skuffet.

Vennlig hilsen
Camilla