Fellesområder som inviterer til fellesskap

I Villa Montebello er fellesområdene langt mer enn et areal som tilfredsstiller et offentlig krav til plass. Her er fellesområdene selve kjernen i konseptet; et område som vil tilby og oppfordre til et sosialt, morsomt og aktivt liv. Beboerne på Montebello har et fellesareal på hele 700 kvm. Disse inneholder blant annet felles spisestue, gjesteleilighet hvor du kan ha slekt og venner på overnatting, salong med peis, felleskjøkken og sky-bar. Det er trådløst internett i stue og fellesområdene, samt innbydende, møblerte uteområder med boule-bane og grøntområder. Det er også rikelig med parkeringsplasser for sykkel både ute og inne.

En standard skreddersydd for godt voksne

Villa Montebello inviterer til et godt miljø i hyggelige og eksklusive omgivelser, og dette vil du merke med en gang du går inn hoveddøren. Når du kommer inn i den romslige resepsjonen – mer som en foaje, egentlig – finner du peis, sittemøblement og gjestetoalett. Resepsjonsområdet har i tillegg et flislagt, oppvarmet inngangsparti og lekre, eksklusive og komfortable loungemøbler levert av Artwood og Engelsson. Dette er en naturlig møteplass for beboerne, et sted midt i blinken for sosialt samvær. Det er også en elegant og hyggelig felles storstue, hvor det kan arrangeres alt fra vinkveld til kortspill og felles måltider. Ønsker du privat parkering, er det syv plasser til salgs i parkeringskjelleren. Det blir mulighet for lading av el-bil. Det blir også rikelig med parkeringsplasser for sykkel, både ute og inne.

Sentral og fornem beliggenhet

Som en forlengelse av egne grøntområder byr Villa Montebello også på gåavstand til Mærradalen, en liten naturperle med sjeldne planter og rikt fugleliv, hvor det går flotte stier langs Mærradalsbekken. Ønsker du en shoppingtur bor du bare noen minutters biltur unna CC-Vest, et av Norges mest eksklusive kjøpesentre. Majorstuen ligger 8 minutter unna med T-banen fra Montebello stasjon, som ligger bare noen minutters gange fra dørstokken.