Fellesområder som inviterer til fellesskap.

I Villa Montebello er fellesområdene langt mer enn et areal som tilfredsstiller et offentlig krav til plass. Her blir fellesområdene selve kjernen i konseptet; et område som vil tilby og oppfordre til et sosialt, morsomt og aktivt liv.

Husverten

Villa Montebello inviterer til et godt sosialt miljø i hyggelige og eksklusive omgivelser. Når du kommer inn i den romslige resepsjonen, vil du bli ønsket velkommen av husverten, en person hvis eneste oppgave er å sørge for at beboerne har det bra. En kyndig, praktisk og serviceinnstilt person som utelukkende er på jobb for å hjelpe deg og naboene dine. Husverten står for både trygghet og bekvemmelighet, hvor alle 18 sameiere i Villa Montebello får den ekstra servicen som gjør hverdagen både praktisk, lettvint, smart og trygt.

Fellesarealer

Sameierne får et fellesareal på hele ca. 900 kvm, hvor ca. 50 kvm utgjør den enkelte sameiers andel. Fellesarealene vil inneholde blant annet felles spisestue, gjesteleilighet hvor du kan ha slekt og venner på overnatting, salong med peis, felleskjøkken, terapirom, treningsrom og relaxrom. Det blir trådløst internett i stue og trim/relax-områdene, i tillegg til innvendig i den enkeltes leiligehet.

Det blir flotte, møblerte uteområder med boule-bane og grøntområder. Det blir også rikelig med parkeringssplasser for sykkel, både ute og inne med el-ladestasjon.