Fellesområder som inviterer til fellesskap.

I Villa Montebello er fellesområdene langt mer enn et areal som tilfredsstiller et offentlig krav til plass. Her blir fellesområdene selve kjernen i konseptet; et område som vil tilby og oppfordre til et sosialt, morsomt og aktivt liv.

Et hjem – med en standard skreddersydd for godt voksne.

Villa Montebello inviterer til et godt sosialt miljø i hyggelige og ekslusive omgivelser, og dette vil du merke med en gang du går inn hoveddøren. Når du kommer inn i den romslige resepsjonen – mer som en foaje, egentlig – finner du peis, sittemøblement og gjestetoalett. Resepsjonsområdet har i tillegg flislagt, oppvarmet inngangsparti og lekre, ekslusive og komfortable loungemøbler levert av Artwood og Engelsson. Dette blir en naturlig møteplass for beboerne, et sted skreddersydd for sosialt samvær og samtaler.

Det blir også en elegant og hyggelig felles storstue med alt fra vinkveld til kortspill og felles måltider.

Fellesarealer

Sameierne får et fellesareal på hele ca. 900 kvm, hvor ca. 40 kvm utgjør den enkelte sameiers andel. Fellesarealene vil inneholde blant annet felles spisestue, gjesteleilighet hvor du kan ha slekt og venner på overnatting, salong med peis, felleskjøkken, terapirom, treningsrom og relaxrom. Det blir trådløst internett i stue og trim/relax-områdene.

Det blir flotte, møblerte uteområder med boule-bane og grøntområder. Det blir også rikelig med parkeringsplasser for sykkel, både ute og inne med el-ladestasjon.